Positano News - Notizie della Costiera Amalfitana Penisola Sorrentina Campania - Positano News

Don Alfonso Restaurant

Più informazioni su

Alfonso and Livia Iaccarino grow herbs, lemons and peaches, artichokes and eggplants and, of course prize tomatoes, plus the olives for their own tangy, fruity oil, in a sun-kissed garden facing the isle of Capri near their restaurant on the Sorrento peninsula. In their lovely pastel dining room, they serve fresh, understated, unmistakably Italian food in great profusion – ravioli with caciotta, wild marjoram, barely heated chopped tomatoes and basil, or rolls of baby sirloin filled with raisins, pine-nuts, parsley and garlic, atop a ragout of wild endive. The tufa cellar, first excavated by the Etruscans, is stocked with wines from all around the world.

Più informazioni su

Commenti

L'email è richiesta ma non verrà mostrata ai visitatori. Il contenuto di questo commento esprime il pensiero dell'autore e non rappresenta la linea editoriale di Positano News, che rimane autonoma e indipendente. I messaggi inclusi nei commenti non sono testi giornalistici, ma post inviati dai singoli lettori che possono essere automaticamente pubblicati senza filtro preventivo. I commenti che includano uno o più link a siti esterni verranno rimossi in automatico dal sistema.